Meidän päivärutiini

Moikka! Ajattelin kirjoitella teille meidän päivärutiinia, eli mitä tehdään ja milloin.

Aamulla, jos on vapaa päivä lähden ensin Hallan kanssa lenkille ja käydään usein joko tarve lenkki tai pitkä lenkki riippuen päivän suunnitelmasta. Sitten on Nucan vuoro sama juttu, paitsi, jos Halla on käynyt vain tarve lenkin käy Nuca pitkällä lenkillä. Elikkäs yritän käydä pitkällä lenkillä joka päivä vaihdellen joka toinen päivä toinen ja sitten toinen, niin tulee mukavasti molemmille liikuntaa.

Lenkin jälkeen menee jonkun aikaa ja alan tekemään pojille ruuat. Eli pojat saa aamulla 1 tai 2dl nappulaa veden kera. Jos on aikaa laitain 1dl kuppiin + vesi ja sitten aktivointi leluihin 1dl.

Yleensä Nuca alkaa nukkumaan ja Halla alkaa vetää rallia ja leikkimään, jonka jälkeen menee nukkumaan. Päivä pisulla käyvät joko hihnassa tai takapihalla juoksemassa.

Jos päätetään mennä treenaamaan niin sinne mennään illalla n. klo 19-21 riippuen päivästä. Ruokinta tapahtuu treenipäivinä treenien jälkeen ja, jos ei ole treenipäivä koirat saa ruuan n. klo 19 ja noin reilu tunnin päästä ruokinnasta  mennään iltalenkille. Illalla pojat saavat lihaa, nappulaa, raejuustoa + lisät ja öljyt (öljyä n. 2krt vko.ssa). Lenkityksen jäälkeen poitsut leikkivät vielää ja kun kello lähestyy n. 22 alkaa pojat vetäytyä omiin oloihin nukkumaan! :)

Seuraavaan postaukseen! Team TM

Kommentit

Suositut tekstit