Hello August!

Moi kaikille! Viimeisimmästä postauksesta on todella pitkä aika ja pahoittelen sitä. Ajattelin kertoa teille kuulumisia ja suunnitelmia blogia varten.

Kesä on mennyt hyvin ja koiria on tullut treenailtua jonkin verran. Alunperin suunnitelmissa oli harjoitella agilityä tavoitteellisesti, mutta se jäi aivan tyysti unohduksiin ja näin jälkeen päin harmittaa, että se jäi niin vähälle. Näyttelyä ollaan harjoiteltu aika mukavasti, mutta tottis on ollut se meidän juttu tänä kesänä.  Edistystä on tullut Nucan kanssa huimasti tokossa ja potenttiaalia olisi kilparadalle asti.
Halla on selvästi uhmaisässä ja kyseen alaitsee komennot ja on riiviö. Näyttelyharjoitukset ovat menneet tosi hyvin ja taitaa siitä tulla kehässä pyörijä, kunhan saadaan vähän hiottua vielä liikkeitä.

Sitten blogi asioiden pariin. Kuten olette varmaankin huomanneet niin postaukset ovat jääneet iha kokonaan tulematta ja viime postauksesta on pitkä aika. Oikeastaan ainut syy on, että olen unohtanut koko blogin olemassa olon aivan totaallisesti. Yritän elvyttää tämän taas jälleen kerran
 eloon.. moneskohan kerta tämä oli jo... Noh heti kun aloitin, niin tarkoitus oli vaihtaa ulkoasua ja banneria. Sepä ei ollutkaan niin helppoa mitä aluksi suunnittelin. Laitoin puhelimen tietokoneeseen ja kappas olin päivittänyt windows 10 ja kuvien laittaminen ei ollutkaan niin helppoa. Olisi pitänyt ladata puhelimeen Onedrive ja noh yritäppä ladata kun puhelimenmuisti on ihan täynnä.
Pitää tässä joku päivä poistaa juttuja ja yrittää uudelleen.

Nyt teille pähkinä! Mitä postauksia haluaisitte lukea, esim. storytime, questions and answer ja
sitä  rataa heittäkää kommenttia alas toiveistanne ja minulle jää sitten toteutus! :)
Seuraavaan kertaan, Saija ja pojat


















Kommentit

Suositut tekstit