Hallastako estetykki?!

Oltiin treenaamassa koulun Motivaattori- hallilla agilityä ja lopuksi hieman tokoa.
Aloitettiin ensin lämmittelyllä eli vietiin koirat juoksemaan, purkamaan energiaa ja tutustumaan toisiinsa. Lämmittelyn jälkeen laitettin esteet paikoilleen (putki, silta ja pari pystyestettä).

Aloitin treenit ottamalla Hallaan hyvän kontaktin ja se älysi heti, että kohta päästään treenaamaan. Mentiin ekana putkea suorana, ja se meni tosi hyvin ensimmäiseksi kerraksi täysipitkällä putkella. Ollaan ennen harjoiteltu n. 2m. putkella. Se meni heti kuin vettä vaan ja laitoin sen jälkeen vähän
mutkaa ja se meni kuin mitään ei olisi muutettu. Harjoiteltiin sitä hetki ja aloin menemään siltaa.

Siltaa ollaan harjoiteltu kotona ja se meni heti tosi hienosti. Tein sen jälkeen kahden esteen sarjaa eli putki ja silta. Mentiin sitä vähän pitempään, kunnes se sujui täydellisesti. Ajattelin aluksi, että nämä riittää, mutta virtaa oli vieläkin niin paljon että päätin jatkaa.

Lisättiin lopuksi pari pystyä ja mentiin sitten ratana. Halla toimi äärettömän hyvin, paitsi se kiihtyi aina putkeen mentäessä. Lopuksi heittelin lelua ja loppu verkkasin sitä. Äärettömän tyytyväinen olin ja tuollainen treeni oli juuri sopiva. Energiaa jäi vielä Nucan kanssa leikkimiseen ja iltavilleihin! :D
Olen siis huomannut, että Hallalla toimii paremmin palkkana lelu kuin nami, kun se jää mutustelemaan namia niin tuhottoman pitkäksi aikaa.

Ajattelin tehdä myös toisesta treenikerrasta postauksen! :)

                                       Seuraavaan postaukseen, Saija, Nuca & Halla

Kommentit

Suositut tekstit