Storytime Puurattaren Kingon Tulenukko "Nuca"

 Tästä se sillon lähti! Ensimmäisen paimensukuisen lapinkoirani matka. Se tunne kun näin pennut ja emon olin aivan myyty! Se on mahtava tunne kun niin pieni pallero johon rakastuu ensimmäisellä kerralla kun sen näkee on jotain sanoin kuvailettoman hienoa. Niin pieni ja ihan musta penneli <3
Nucan nimi päätettiin sillä matkalla kun olimme käyneet katsomassa pentuetta ekan kerran. Todella nopeasti me päädyttiin siihen nimeen ja se kuvasti todella hyvin poikaa ja nimi sopii sille mainiosti.

Pari päivää sitten koulun jälkeen havahduin miten viisas yksivuotias koira voi vaan olla! Yleensä koirat ovat varsinkin nuorella iällä aivan mahdottomia ja kävelevät koko ajan keskisormi pystyssä, mutta ei tämä poika vaan katsoo silmiin ja tulee viereen nukkumaan ja tottelee niin pirun hyvin eikä hötkyile.  Lähin käyttämään Nucaa pikkulenkillä koulun jälkeen ja se käveli löysällä hihnalla ja piti hyvän katsekontaktin pyytämättä, eikä välittänyt toisesta koirasta ollenkaan, kuin vain vilkaisi ja jatkoi matkaansa ja löysällä hihnalla! Olen ylpeä Nucasta:)

Noh sitten kun Nuca tuli se ei syönyt mitään ja oli sisäsiisti parissa kuukaudessa ja ei bahinkoja tullut kuin vain pari kertaa. Niin oppivainen ja hurmaava poika, joka osaa toimia tilanteessa tilanteeseen sopivalla tavalla.

Viime kesänä teltassa poika vaan relas, vaikka oli eka kerta teltassa, ei ole enään musta pallero xd
Siinä se minun ryökäle nukkuu ja söpöstelee. Olen todella onnellinen, että ihan virallisesti ensimmäinen koirani on juuri tämä ihana yksilö Nuca <3

Kommentit

Suositut tekstit