Treeni!

Tänään on treeni haasteen vika päivä ja en voi käsittää miten kuukausi on mennyt näin nopeasti ja ihan hyvin olen kerennyt tehdä treenit, kun ennen ajattelin, että en ehdi millään päivässä tehdä niitä .No fakta on se, että salille en nyt todellakaan ehdin ja varsinkaan silloin, kun on työvuoro viikko, ja tietenkin kävisin vaikka melkeen joka päivä, jos resurssit riittäisi ja se sali ois vähän lähempänä. Melkoiset sotasuunnitelmat sai aina tehdä, kun suunnittelin salille lähtöö. Mut mulle riittää Nucan kanssa lenkillä käynti, hyvä ruokavalio ja kotitreenit.
Elikkäs se treeni mitä oon nyt tehnyt niin on Tikis-sivuston pitämä Booty-Haaste, joka alkoi 23.toukokuuta ja loppuu 20. kesäkuuta, eli toiseksi viimeinen päivä menossa. Se on ollut ihan huippi hyvä treeni ja olen tykännyt siitä todella paljon, saan kyllä kiitellä itseäni, että jaksoin tehdä sen loppuun asti (vielä huominen). Nyt voisin kertoo mun peruspäivän rutiinin ton treenaamisen kanssa normi päivänä ja työvuoro päivänä.


Normaali lomapäivä

Aamulla herään n. 9 aikaan ja kamat niskaan, ruokin Nucan ja lähden sen kanssa lenkille, riippuen onko hyvä vai huono ilma niin saatan kävellä pitkäänkin. Lenkin jälkeen teen itselleni aamupalaa,eli Puuroa, soijajuomaa ja riisikakku kera kalkkuna leikkeen.
 
Päivällä

Syön salaatin eli ihan perus aineksista: Tomaatti, kurkku ja salaatti + salaatinkastike. Ja yleensä juon vettä ison lasillisen ja oiskohan se noin. 1/2 litraa.

Välipala

Koitan syyä n. 3h välein ja silloin syön riisikakkuja n. 2kpl kera kalkkunaleikkeleen ja vettä, mustikkasoppaa tai soijajuomaa. Treenin teen n. klo13-14 välillä, kun ehdin, mutta mieluiten teen sen mhdollisimman aikaisin :)

Päivällinen

On sitä mitä nyt ikinä äiti tekeekään :D

Iltapala

Riisikakkuja kera kalkkunan ja vettä seuraksi tai maitoa, ihan mitä nyt tekeekään mieli.

Vuorossa

Kun aamulla herään syön banaanin, riisiikakun kera kalkkunan ja en välttämättä juo mitään, mutta vesilasi menee ala usein.  Vuoron jälkeen syön ruisleipää tai riisikakkuja pari kappaletta ja juon soijajuomaa. Vuorossa ruoka vaihtuu melkein päivittäin, mitä nyt nopeasti saa suuhunsa työnnettyä on hyvä, jos sen edes ehtii. Toki tulee päiviä joina noudatan "orjallisesti" omaa ohjetta. 

Tässäpä tänään tämmöinen postaus, toivottavasti tykkäsitte! :)

                                                                    xoxo,saikku


Kommentit

Suositut tekstit