Kuulumisia

Moikka kaikille!
Tänään on ollut tosi kiva päivä. Tänään treenasin taas pitkästä aikaa Nucan kanssa tottista ja hieman jälkeä ja etsintää.
Kokeiltiin tänään siis toista kertaa etsimistä eli piilotin herkkuja ja Nuca sai etsiä ne itse, no hommahan ei mennyt ihan niin kuin odotin, kun Nucalla on tosi hyvä nenä muuten ja osaa käyttää tosi hyvin sitä. Piti jonkun verran ohjata etsimään ja sitten se teki sellaisen innostumisen etsimistä kohtaan, että tehdäänpä pian uudelleenkin. Jälen suoritin siten, että tein hajujäljen ruualla ja piilotin parin metrin välein namun, että saa innostusta jatkamaan. Se meni ihan hyvin ja käytti nenää iihan hyvin, mutta no se oli sen eka kerta kun jälkeä otti. Tottista tehtiin sen verran, että sivulle tuloa vahvistin ja tehtiin sitä myös hiekkakentällä ja kotipihassa irti ja hiukan lopussa hihnan kanssa kun käveltiin. Nucan pitäisi hieman enemmän keskittyä suoritukseen, kun keskittyminen herpantuu aika paljon. Ensin siis alussa kun Nuca opetteli käskyä tehtiin sitä ihan kotona sisällä ilman häiriöitä. Luoksetuloa harkattin myös hiekkakentällä pillin kanssa ja Nuca toimii pillillä aivan täydellisesti nykyään ei paljoa tarvitse puhaltaa kun on heti paikalla, vaikka leikki olisikin kesken. Sitten päivän päätteeksi parin tunnin päästä käytiin pyörälenkillä, että saa purkaa viimeisimmätkin energiat pois, kun Nucalla meinaa joka ilta tulla kunnon iltahepulit :D 
Tänään tulin siihen tulokseen, että kongi on hankittava, kun Nuca meinaa liian nopeasti syödä ruuan ja hotkaisee sen nopeasti niin kongi auttaisi asiaa paljon, kun syöminen tapahtuu hitaammin ja saa siinä samalla energiaa purettua. Ajattelin alussa antaa ihan normaalina ruuan ja sitten jatkossa pakastaa sitä ainakin kerran päivässä.
Tässäpä oli tuhti paketti tämän päivän tekemisiä ja kommentoikaa ja liittykäähän lukijoiksi! :)
                                                    xoxo,Saikku ja Nuca

Kommentit

Suositut tekstit