Pitkästä aikaa...

Moikka kaikille! Syvät pahoitteluni etten ole kirjoitellut pitkään aikaaan. Kirjoittelemaan en oo ehtiny, kun pitäisi aina kone jostain hommata ja yleensä kun pääsen koneelle yritän kirjoitella ja edellis kerrasta on vierähtänyt ainakin 3kk. Toki tabletillakin voisin kirjoittaa, mutta se on niin rasittavaa kun hyppii rivit koko ajan ja ei nää kokonaisuutta esim. miten paljon oon jo kirjoittanut. Eli siis nyt itse asiaan voisi mennä.

Eli meille tuli uusi koira. Kerron esittelyn siitää ja kuviakin voisin laittaa (vihaan kuvien siirtämistä koneelle)
Kennelnimi: Puurattaren kingon tulenukko
Kutsumanimi: Nuca
Ikä:  21vko eli 5kk ja 1vko ja 2pv :D
Rotu: Paimensukuinen lapinkoira
Luonne: Nuca on ihana lutuinen sylivauva (välillä :D). Mutta kyllä temperamenttiäkin löytyy oikein kivasti. Ei ole päivääkään milloin Nuca ei riehaantuisi ja juoksisi innosta ympäri pihaa tai sisällä huoneesta toiseen. Agilityä Nuca on jo sen verran kokeillut, että keinu, putki ja silta on testattu. Sillassa on vielä hiemista ja paljon, mutta ylös jo on mennyt ja sieltä takaisin. Keinu menee jo oikein hyvin kun olen vieressä. Kepit on sen lempi leluja pihalla ja kaikki puupalikat, mitä se löytää. On niin ihanaa miten seurallinen ja oppivainen se on jo vaikka on vielä pieni.
Nuca on jo käynyt yhdissä mätsäreissä ja tuli kolmanneksi :) Olin ihan varma ettei sijouduta ollenkaan, mutta kai se näköjään muidenkin silmissä on ihana ja söpö komistus. Nytkin kun kirjoitan tätä postausta se nukkuu vieressäni sängyllä.
Sunnuntaina menemme mätsäreihin Sotkamoon ja odotuksia ei ole juurikaan, mutta oishan se kiva jos sijouduttaisiin. 

Koulussa on alkanut kesäjakso jo aika päivää sitten eli kesälomaa viettelen tässä jo, mutta en koko kesää saa olla lomalla, kun meillä on työvuoroja pitkin kesää. Kesäjakson alussa olin viikon koirakeskuksella ja nyt olisi ensi viikolla navettavuoro ja sen jälkeen on kaksi viikkoa lomaa :)
Kaverini lähtee Espanjaan ensi viikolla oon niiin fiiliksissä ku kuulemma saan tuliaisia sieltä<3 Voisin tehä siitä postauksen kuvien kera, samaan syssyyn voin laittaa kuvia Nucasta.

                                                         xoxo, Saikku

Kommentit

Suositut tekstit